Om oss

Hög service och effektivitet

Företaget består av tjugo anställda och flera av dessa har arbeteat länge på företaget. I personalstyrkan finns snickare, anläggnings- och diversearbetare, kakelsättare godkända för montage i våtutrymmen enligt gällande branchregler samt murare. Att vi kan ta hand om helheten i projekten gör att vi kan hålla nere kostnader.

Tack vare en självågende personal kan vi upprätthålla en hög service och effektivitet. Vi erbjuder firskvård till samtliga av våra anställda. Mår våra anställda bra, mår relationen med kunden bra.

Över tjugo år i branschen

Skånebygg grundades 1988 och drivs idag av Kenth Green och Ulf Bengtsson. Vi är ett byggföretag som kan åta oss många olika sorters projekt i Landskrona med omnejd, både åt privatpersoner och åt företag.

Vi utför såväl totalentreprenader som enskilda arbeten. Vi har ett stabilt nätverk av samarbetspartners vilket ger en ytterligare service till våra kunder.

Väletablerad på marknaden

Vår långa erfarenhet och breda kompetens talar för oss. Vi lämnar alltid garantier på våra jobb. Dessutom strävar vi efter en nära kontakt med kunden som sträcker sig från första samtalet till fakturering.